0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schoenenkast wit Carina

85,-
  • Spaanplaat - IDZ_Mat_Wit - Hoogte 120 cm
Productomschrijving
Deze schoenenkast wit is voor iedereen naar wens en maat te bestellen. Schoenenkast in wit Carina is namelijk verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen. Zo past deze kast altijd bij jouw gang, hal of kamer. De schoenkast in de kleinste afmeting biedt ruimte voor ongeveer twaalf paar schoenen. Deze schoenenkast is verkrijgbaar mat wit. Een schoenenkast in wit past perfect in een modern interieur. Zo past jouw schoenkast altijd bij jouw woning en de rest van jouw interieur. Ook nog op zoek naar een opbergplek voor jouw jassen en vesten die bij deze schoenenkast wit Carina past? Kijk dan bij ons assortiment kapstokken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 120/155 cm
Gewicht
: 22 kg
Diepte
: 23 cm
In Showroom
: Nee
Breedte
: 63 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Schoenenkast wit Carina.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schoenenkast wit Carina vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.