0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Schoenenkast Zap

135,-
Productomschrijving
Schoenenkast Zap is ideaal in gebruik. Dit is een nette kast, waarmee je jouw schoenen op een perfecte en nette manier kunt opruimen, zonder dat het een rommeltje wordt. Deze schoenkast heeft aan de voorzijde een grote draaideur met daarop een spiegel. Zo kun je altijd checken of jouw schoenen bij jouw outfit passen. Achter deze draaideur hangen zes vakken waar je jouw schoenen in op kunt bergen. Wel handig om te weten: in deze kast kun je ongeveer twaalf paar schoenen opbergen. Ook nog op zoek naar een kapstok om je jassen aan op te hangen, neem dan eens een kijkje hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 20 cm
Hoogte
: 180 cm
Gewicht
: 31 kg
Breedte
: 50 cm
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.