0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Schoenenkast Zap

135,-
Productomschrijving
Schoenenkast Zap is ideaal in gebruik. Dit is een nette kast, waarmee je jouw schoenen op een perfecte en nette manier kunt opruimen, zonder dat het een rommeltje wordt. Deze schoenkast heeft aan de voorzijde een grote draaideur met daarop een spiegel. Zo kun je altijd checken of jouw schoenen bij jouw outfit passen. Achter deze draaideur hangen zes vakken waar je jouw schoenen in op kunt bergen. Wel handig om te weten: in deze kast kun je ongeveer twaalf paar schoenen opbergen. Ook nog op zoek naar een kapstok om je jassen aan op te hangen, neem dan eens een kijkje hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 20 cm
Hoogte
: 180 cm
Gewicht
: 31 kg
Breedte
: 50 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.