0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schoenenkast Zap

155,-
Productomschrijving
Schoenenkast Zap is ideaal in gebruik. Dit is een nette kast, waarmee je jouw schoenen op een perfecte en nette manier kunt opruimen, zonder dat het een rommeltje wordt. Deze schoenkast heeft aan de voorzijde een grote draaideur met daarop een spiegel. Zo kun je altijd checken of jouw schoenen bij jouw outfit passen. Achter deze draaideur hangen zes vakken waar je jouw schoenen in op kunt bergen. Wel handig om te weten: in deze kast kun je ongeveer twaalf paar schoenen opbergen. Ook nog op zoek naar een kapstok om je jassen aan op te hangen, neem dan eens een kijkje hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 180 cm
Gewicht
: 31 kg
Breedte
: 50 cm
Diepte
: 20 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schoenenkast Zap vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.