0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schoenenkast hout Carina

85,-
Productomschrijving
De mooie schoenenkast hout Carina heeft genoeg plek om meerdere schoenen op te bergen. In deze schoenenkast is plek voor ten minste zes paar schoenen per lade. Zo kun je jouw favoriete boots, hakken of sneakers bij elkaar zetten, zonder dat deze veel ruimte in beslag nemen. Zo houd je jouw gang of hal ook mooi opgeruimd en heb je jouw schoenen altijd bij de hand wanneer je de deur uit gaat! De schoenenkast hout Carina is beschikbaar in twee afmetingen. Kies zelf welke het beste bij jouw woning past. Door het gebruik van natuurlijke kleuren, past deze schoenenkast in veel soorten en stijlen interieurs. Shop de schoenenkast hout Carina snel bij WOONENZO of zoek verder in ons ruime assortiment schoenenkasten.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 22 / 31 kg
Hoogte
: 120 / 155 cm
In Showroom
: Nee
Diepte
: 23 cm
Breedte
: 63 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Schoenenkast hout Carina.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schoenenkast hout Carina vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.