0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Lattenbodem Standard Max

135,-
Productomschrijving
De lattenbodem Standard Max kun je handmatig aanpassen bij de hoofdsteun en de voetsteun. Super handig wanneer je bijvoorbeeld je been liever hoger hebt, of juist liever met je hoofd hoger ligt. Omdat de lattenbodem is voorzien van licht gebogen latten, buigt de bodem ietsje mee. Zo kun je langer met jouw lattenbodem doen en worden de drukpunten minder heftig. Vijf van de 28 latten hebben instelbare hardheid. Zo bepaal je zelf hoe hard of zacht je ligt en heb je het ultieme ligcomfort. Deze lattenbodem is geschikt voor gebruik met matrassen van schuim en matrassen van latex. Het frame is ongeveer 5 cm hoog. Bekijk ook eens onze collectie matrassen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 70 cm
Lengte
: 200 cm
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Lattenbodem Standard Max .
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Lattenbodem Standard Max ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.