0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Lattenbodem Standard Max

95,-
Productomschrijving
De lattenbodem Standard Max kun je handmatig aanpassen bij de hoofdsteun en de voetsteun. Super handig wanneer je bijvoorbeeld je been liever hoger hebt, of juist liever met je hoofd hoger ligt. Omdat de lattenbodem is voorzien van licht gebogen latten, buigt de bodem ietsje mee. Zo kun je langer met jouw lattenbodem doen en worden de drukpunten minder heftig. Vijf van de 28 latten hebben instelbare hardheid. Zo bepaal je zelf hoe hard of zacht je ligt en heb je het ultieme ligcomfort. Deze lattenbodem is geschikt voor gebruik met matrassen van schuim en matrassen van latex. Het frame is ongeveer 5 cm hoog. Bekijk ook eens onze collectie matrassen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 200 cm
Breedte
: 70 cm
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.