0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Lattenbodem Standard Max

95,-
Productomschrijving
De lattenbodem Standard Max kun je handmatig aanpassen bij de hoofdsteun en de voetsteun. Super handig wanneer je bijvoorbeeld je been liever hoger hebt, of juist liever met je hoofd hoger ligt. Omdat de lattenbodem is voorzien van licht gebogen latten, buigt de bodem ietsje mee. Zo kun je langer met jouw lattenbodem doen en worden de drukpunten minder heftig. Vijf van de 28 latten hebben instelbare hardheid. Zo bepaal je zelf hoe hard of zacht je ligt en heb je het ultieme ligcomfort. Deze lattenbodem is geschikt voor gebruik met matrassen van schuim en matrassen van latex. Het frame is ongeveer 5 cm hoog. Bekijk ook eens onze collectie matrassen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 200 cm
Breedte
: 70 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.