0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Lattenbodem Alpha

40,-
  • 80 x 200 cm
  • 90 x 200 cm
  • 190 x 90 cm
Productomschrijving
De eenvoudige lattenbodem Alpha is heel geschikt voor een eenpersoonsbed, een kinderbed of een logeerbed. Want deze komt voor een mooie prijs. De lattenbodem is 6 cm hoog en heeft 14 latten met kunststof beschermkappen. Deze lattenbodem is in diverse maten leverbaar. Van 70 cm tot 100 cm en in de lengte 190 tot 200 cm lang. Bekijk ook eens ons aanbod aan matrassen of kinderbedden. Bekijk de matrassen voor het ultieme slaapcomfort in combinatie met de lattenbodem Alpha. Of neem een kijkje bij de kinderbedden omdat veel van onze bedden exclusief lattenbodem en matras komen. Zo maak je de (kinder)slaapkamer compleet!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 6 cm
Diepte
: 4,5 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.