0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Lattenbodem Alpha (80x200)

0/10 (0 reviews)
Productomschrijving
De lattenbodem Alpha is ideaal voor logeerbedden, kinderbedden en bedden van 160 cm breed. Het is namelijk een lattenbodem zonder veel extra's, maar daardoor voor een heel mooie prijs. Dit model is beschikbaar in meerdere afmetingen en is daarom ook geschikt voor bijna alle afmetingen bedden. Zo kun je deze lattenbodem plaatsen in een bed van 80 cm, maar ook in een queensize bed van 160 cm. Wij raden namelijk altijd twee losse lattenbodems aan, in plaats van één groot exemplaar. Dit vanwege de stevigheid.

Wil je dus voor een mooie prijs, prima ligcomfort? Dan is de lattenbodem Alpha de oplossing voor jou. Shop ook onze bedden om jouw slaapkamer compleet te maken.

Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 200 cm
Breedte
: 80 cm
Hoogte
: 6 cm
Diepte
: 4,5 cm
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Lattenbodem Alpha (80x200).
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Lattenbodem Alpha (80x200) ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.