0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Lattenbodem Zittaro

75,-
Productomschrijving
De lattenbodem Zittaro zorgt voor een ultiem slaapcomfort. Omdat deze lattenbodem is uitgevoerd in hoogwaardige en kwalitatieve materialen gaat de lattenbodem lang mee. Deze lattenbodem is voorzien van 28 latten die met beschermkappen zijn bevestigd. Door de vijf verstelbare latten kun je zelf het comfort regelen door de latten handmatig in te stellen. Ook zijn alle latten van deze lattenbodem in het midden aan elkaar gevlochten met een kunststof band. Dit zorgt voor een perfecte gewichtsverdeling. Met de Lattenbodem Zittaro lig je heerlijk en word je uitgerust wakker. Neem ook eens een kijkje in onze collectie matrassen, voor het ultieme slaapcomfort. Deze lattenbodem is verkrijgbaar in diverse afmetingen, van 70 cm tot 120 cm breedte.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 5 cm
Diepte
: 8 cm
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Lattenbodem Zittaro ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.