0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Lattenbodem Zittaro

65,-
Productomschrijving
De lattenbodem Zittaro zorgt voor een ultiem slaapcomfort. Omdat deze lattenbodem is uitgevoerd in hoogwaardige en kwalitatieve materialen gaat de lattenbodem lang mee. Deze lattenbodem is voorzien van 28 latten die met beschermkappen zijn bevestigd. Door de vijf verstelbare latten kun je zelf het comfort regelen door de latten handmatig in te stellen. Ook zijn alle latten van deze lattenbodem in het midden aan elkaar gevlochten met een kunststof band. Dit zorgt voor een perfecte gewichtsverdeling. Met de Lattenbodem Zittaro lig je heerlijk en word je uitgerust wakker. Neem ook eens een kijkje in onze collectie matrassen, voor het ultieme slaapcomfort. Deze lattenbodem is verkrijgbaar in diverse afmetingen, van 70 cm tot 120 cm breedte.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 8 cm
Hoogte
: 5 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.