7 woonwinkels in Nederland! Zoek jouw winkel
0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

3 Legplanken 48cm (Jacky, Jakobina)

45,-
In het echt bekijken? Bel en vraag of hij in de winkel staat.
Productomschrijving
Deze drie legplanken van 48 cm kunnen besteld worden voor de kledingkasten Jacky, Jakobina. Deze legplanken passen namelijk perfect in het smalle gedeelte van de kledingkast. Op deze manier kun je hier bijvoorbeeld mandjes vol spullen neerzetten, of broeken/kleding opgevouwen opruimen. Deze legplanken komen in een set van drie planken, zodat je in één keer veel meer opbergruimte kunt creëren. Dit is een eenvoudige en goedkope manier om meer kleding op te ruimen of op te bergen in jouw kledingkast. Bekijk ook eens de legplanken voor het brede gedeelte van deze kledingkasten. En stel jouw kledingkast zo samen dat deze perfect past bij jouw wensen en behoeften!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte 48 cm
Hoogte 2 cm
Diepte 42 cm
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.