0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Kledingkast Wien

899,-
Productomschrijving
Kledingkast Wien is beschikbaar in veel verschillende afmetingen. Met deze kledingkast kun je dus alle kanten op. De keuze gaat van 201 cm tot 271 cm. Wanneer je deze kledingkast dus mooi vindt, kun je er altijd een vinden die bij jouw meubilair en in jouw ruimte past. Daarnaast heeft Wien ook twee schuifdeuren. Je kunt je meubels dus vlak naast de kledingkast plaatsen. De kledingkast bestaat uit de kleurencombinatie Lefkas Eiken en Sand Gloss. Vind je deze kledingkast mooi? Bekijk dan ook eens de complete slaapkamer Wien, bestaande uit een bed, twee nachtkastjes en deze kledingkast. Zo heb je jouw slaapkamer in één keer volledig ingericht.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 201 cm / 225 cm
Hoogte
: 213 cm
Diepte
: 68 cm
Te bekijken?
: Nee
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Kledingkast Wien.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Kledingkast Wien ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.