0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Kledingkast Wien

895,-
Productomschrijving
Kledingkast Wien is beschikbaar in veel verschillende afmetingen. Met deze kledingkast kun je dus alle kanten op. De keuze gaat van 201 cm tot 271 cm. Wanneer je deze kledingkast dus mooi vindt, kun je er altijd een vinden die bij jouw meubilair en in jouw ruimte past. Daarnaast heeft Wien ook twee schuifdeuren. Je kunt je meubels dus vlak naast de kledingkast plaatsen. De kledingkast bestaat uit de kleurencombinatie Lefkas Eiken en Sand Gloss. Vind je deze kledingkast mooi? Bekijk dan ook eens de complete slaapkamer Wien, bestaande uit een bed, twee nachtkastjes en deze kledingkast. Zo heb je jouw slaapkamer in één keer volledig ingericht.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 201/225/250/271 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 213/234 cm
Diepte
: 68 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kledingkast Wien.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kledingkast Wien vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.