0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Tv-meubel Modena - Wit

229,-
  • MDF - Hoogglans_Wit - 207 x 45 cm
  • MDF - Hoogglans_Wit - 160 x 45 cm
Productomschrijving
Tv-meubel Modena heeft een kwalitatief en mooi Italiaans design. Het tv-meubel is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen. Mocht je van dit design en de kleur wit houden, hoef je dus niet bang te zijn dat jouw afmeting er niet bij zit. We hebben namelijk een klein, een gemiddeld en een groot formaat. Zo zit wat jij zoekt er altijd bij! De grote variant van dit tv-meubel is perfect voor een tv van 70 inch en is volledig van hoogglanslak. Net als de twee anderen. Hoogglans wit is stijlvol en luxe. Dit meubel is voorzien van dichte deuren en een open nis met een legplank. Hier kun je dus jouw apparatuur in kwijt. Kijk ook eens bij complete woonkamer Modena, waar dit tv-meubel bij inbegrepen zit.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 54 cm
Breedte
: 112/160/207 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Diepte
: 45 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Tv-meubel Modena - Wit .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tv-meubel Modena - Wit vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.