0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Tv-meubel Almere

125
  • MDF - PS_Grijs_Wit - 164 x 47 cm

Productomschrijving

Geen losse kabels meer door je woonkamer en een rustige en landelijke look in je interieur? Dan is dit tv-meubel perfect voor jou! Door de verschillende lades kun je al je apparaten kwijt. Zo wordt het geen warboel van kabels. En omdat alles achter deurtjes zit, ziet je woonkamer er niet rommelig uit! Er is naast alle apparatuur ook genoeg opbergruimte voor andere dingen. Door de combinatie van wit en hout is dit een uniek tv meubel, dat past in veel verschillende interieurs. Kijk ook eens bij complete woonkamer Almere, voor een combinatie van de meubels uit deze collectie. Dit tv-meubel is er ook in grotere afmetingen, voor een meerprijs.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 40 cm
Breedte
: 114/164 cm
In Showroom
: Ja (Den Haag)
Hoogte
: 47 cm

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.