0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Dressoir Nieuwegein - Wit

579,- 290 50% Je bespaart € 289,00
  • MDF - PS_Hoogglans_Wit - 160 x 40 cm
  • MDF - PS_Wit - 160 x 40 cm
Productomschrijving
Dit mooie Scandinavisch dressoir maakt jouw interieur af! Houd je van een Scandinavisch interieur, dan is dit dressoir een echte musthave. Naast dat er veel opbergruimte is en je zo jouw woonkamer opgeruimd en netjes houdt, is dit een Scandinavisch dressoir pur sang. Scandinavische interieurs staan bekend om hun witte basis. Ze maken gebruik van natuurlijke materialen, zoals licht hout en wit. En dat is precies waar dit dressoir van gemaakt is. Omdat dit dressoir hoog op de poten staat – ook een kenmerk van een Scandinavisch design – oogt je woonkamer opener en leger. Wat wel prettig is wanneer je een nogal druk interieur hebt of een kleine woonkamer hebt. Naast dit Scandinavische dressoir, heeft de serie Nieuwegein ook een industrieel dressoir uit dezelfde serie.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 83 cm
Breedte
: 160 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag
Diepte
: 40 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.