0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Dressoir Nieuwegein

290 Adviesprijs579,- 50% Je bespaart € 289,00
  • mdf - PS_Artisan - 160 x 40 cm

Productomschrijving

Dressoirs zijn een must voor iedere woon- of eetkamer. En zeker dit mooie industrieel dressoir Nieuwegein. Een leuke karaf met glazen, foto's of een stapel boeken: alles kun je er op uitstallen. Je woonkamer krijgt meteen die persoonlijke touch. Zo lijkt jouw woonkamer zó uit een woonmagazine te komen. Dat wil toch iedereen? Daarnaast kun je in dressoir Nieuwegein ook een hoop spullen kwijt. Zodat je een opgeruimde woonkamer krijgt. WOONENZO heeft volop keuze in maten en stijlen. Dit dressoir geeft een mooie industriële look aan je kamer én heeft genoeg plek om producten uit te stallen maar ook in op te bergen. In de serie Nieuwegein zijn er naast dit industrieel dressoir ook een salontafel, eettafel, vitrinekasten, een tv-meubel en een complete woonkamer verkrijgbaar.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 160 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam
Hoogte
: 83 cm
Diepte
: 40 cm

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.