0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Dressoir Nieuwegein

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Dressoirs zijn een must voor iedere woon- of eetkamer. En zeker dit mooie industrieel dressoir Nieuwegein. Een leuke karaf met glazen, foto's of een stapel boeken: alles kun je er op uitstallen. Je woonkamer krijgt meteen die persoonlijke touch. Zo lijkt jouw woonkamer zó uit een woonmagazine te komen. Dat wil toch iedereen? Daarnaast kun je in dressoir Nieuwegein ook een hoop spullen kwijt. Zodat je een opgeruimde woonkamer krijgt. WOONENZO heeft volop keuze in maten en stijlen. Dit dressoir geeft een mooie industriële look aan je kamer én heeft genoeg plek om producten uit te stallen maar ook in op te bergen. In de serie Nieuwegein zijn er naast dit industrieel dressoir ook een salontafel, eettafel, vitrinekasten, een tv-meubel en een complete woonkamer verkrijgbaar.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 160 cm
Hoogte
: 83 cm
Diepte
: 40 cm
In Showroom
: Ja, Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.