0
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Gratis verzending!

Complete woonkamer Nieuwegein

1499,- 895 41% Je bespaart € 604,00
 • Dressoir Nieuwegein
  MDF - PS_Artisan - 160 x 40 cm
 • Uitschuifbare eettafel Nieuwegein
  MDF - PS_Artisan - 140 x 75 cm
 • Salontafel Nieuwegein
  MDF - PS_Artisan - 107 x 46 cm
 • Tv-meubel Nieuwegein
  MDF - PS_Artisan - 160 x 50 cm
Productomschrijving
Deze complete woonkamer in industriële stijl zorgt ervoor dat je kamer er robuust en stoer uitziet, zonder dat je daar zelf veel moeite voor hoeft te doen. Voor een bizar lage prijs heb je een woonkamer bestaande uit een salontafel, tv-meubel, eettafel en dressoir. Die chic uitstraalt en waar van top tot teen goed over nagedacht is. Alles past bij elkaar en je woonkamer straalt rust uit. Je hoeft niets zelf uit te gaan zoeken, of te gaan matchen, want dat hebben wij al voor jou gedaan! Op zoek naar extra opbergruimte? Kijk dan eens naar barkast Nieuwegein om zo jouw woonkamer compleet te maken!

Deze set bestaat uit salontafel, dressoir, eettafel en tv-meubel
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete woonkamer Nieuwegein.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.