0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Bezorging voor 29,95

Complete woonkamer Nieuwegein

795 Adviesprijs1499,- 47% Je bespaart € 704,00
 • Dressoir Nieuwegein
  MDF - PS_Artisan - 160 x 40 cm
 • Uitschuifbare eettafel Nieuwegein
  MDF - PS_Artisan - 140 x 75 cm
 • Salontafel Nieuwegein
  MDF - PS_Artisan - 107 x 46 cm
 • Tv-meubel Nieuwegein
  MDF - PS_Artisan - 107 x 50 cm

Productomschrijving

Deze complete woonkamer in industriële stijl zorgt ervoor dat je kamer er robuust en stoer uitziet, zonder dat je daar zelf veel moeite voor hoeft te doen. Voor een bizar lage prijs heb je een woonkamer bestaande uit een salontafel, tv-meubel, eettafel en dressoir. Die chic uitstraalt en waar van top tot teen goed over nagedacht is. Alles past bij elkaar en je woonkamer straalt rust uit. Je hoeft niets zelf uit te gaan zoeken, of te gaan matchen, want dat hebben wij al voor jou gedaan! Op zoek naar extra opbergruimte? Kijk dan eens naar barkast Nieuwegein om zo jouw woonkamer compleet te maken!

Deze set bestaat uit salontafel, dressoir, eettafel en tv-meubel

Specificaties

Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Amsterdam

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete woonkamer Nieuwegein.

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Complete woonkamer Nieuwegein vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.