0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Barkast Nieuwegein

289 Adviesprijs579,- 51% Je bespaart € 290,00
  • MDF - PS_Artisan - 107 x 40 cm
Productomschrijving
Heb je veel opbergruimte nodig, of kun je wel een extra kast gebruiken? Dan is barkast Nieuwegein een echte aanwinst voor jou. Deze volledig dichte barkast is handig als je spullen moet opbergen en jouw woonkamer georganiseerd wil houden. Daarnaast is deze barkast ook nog eens heel mooi. Een echt design object. Jouw woonkamer oogt dan rustig, maar wel met een goede eyecatcher centraal in de kamer. Want door de rustige houten look misstaat dit meubel in geen enkele woonkamer. Vind je deze barkast mooi? Dan is complete woonkamer Nieuwegein waarschijnlijk ook wel iets voor jou!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 134 cm
Diepte
: 40 cm
Breedte
: 107 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.