0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Garderobekast Saturne

315,-

Productomschrijving

Garderobekast Saturne bevat een grote spiegel en twee lades onderin. Handig voor de kleine kledingstukken. Zelfs het paneel met de spiegel kan open klappen. Zo kun je achter de spiegel ook nog kledingstukken bewaren. Deze 3 deurs garderobekast is bestelbaar in de kleur Acacia. Dit is een lichte houtkleur, met een natuurlijke uitstraling. Dat zorgt voor veel rust in een slaapkamer, maar ook voor een warme en knusse uitstraling. Deze garderobekast komt met een standaard indeling, waaronder de twee lades, de spiegel en legplanken. Zo kun je makkelijk kleding opvouwen en neerleggen. Dit bespaart weer ruimte. Misschien nog meer ruimte nodig en nog plek in de hal of de gang? Dan kun je ook kiezen voor een extra schoenenkast. Hier kun je ook jacks en jassen aan kwijt.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 143 cm
Diepte
: 56 cm
Hoogte
: 203 cm
Gewicht
: 117 kg
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Garderobekast Saturne vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.