0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

3 Legplanken (Kass)

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
De kledingkast Kass is een prachtige kledingkast met veel opbergruimte. Deze komt met een standaard indeling, waarbij roedes en legplanken inbegrepen zitten. Dit betekent dat de kast eigenlijk al ‘kant en klaar is’. Je hoeft dus niet ook nog eens de indeling apart te kopen. Maar het kan natuurlijk zo zijn dat je naast de al bestaande indeling, nóg meer opbergruimte wil creëren in deze kast. Dat kan! Met de drie legplanken Kass, die perfect passen bij en in deze kledingkast, kun je meer 'vakken' creëren, waardoor je meer plek hebt om kleding opgevouwen neer te leggen. Shop nu snel bij WOONENZO!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 42 cm
Hoogte
: 1,5 cm
Breedte
: 83 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.