0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

3 Legplanken (Kass)

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
De kledingkast Kass is een prachtige kledingkast met veel opbergruimte. Deze komt met een standaard indeling, waarbij roedes en legplanken inbegrepen zitten. Dit betekent dat de kast eigenlijk al ‘kant en klaar is’. Je hoeft dus niet ook nog eens de indeling apart te kopen. Maar het kan natuurlijk zo zijn dat je naast de al bestaande indeling, nóg meer opbergruimte wil creëren in deze kast. Dat kan! Met de drie legplanken Kass, die perfect passen bij en in deze kledingkast, kun je meer 'vakken' creëren, waardoor je meer plek hebt om kleding opgevouwen neer te leggen. Shop nu snel bij WOONENZO!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 1,5 cm
Breedte
: 83 cm
Diepte
: 42 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.