0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Witte kledingkast Kass

350,-
Productomschrijving
De mooie witte kledingkast Kass komt inclusief indeling. Dit betekent dat je niets extra's betaalt voor de roedes en de legplanken bovenin en de drie legplanken. Zo kun je meteen al jouw kleding ophangen en broeken neerleggen! Daarnaast heeft witte kledingkast Kass ook nog eens een mooie prijs. En dat doet niets af aan de kwaliteit van deze mooie kast. Door het grote spiegelpaneel op de deur zul je geen moeite hebben jezelf van top tot teen te bekijken! Kortom: deze witte kledingkast heeft alles wat je in en van een kledingkast verwacht.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 170 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 190 cm
Gewicht
: 106kg
Diepte
: 61 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Witte kledingkast Kass.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Witte kledingkast Kass vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.