0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kledingkast schuifdeur Gose (spiegel)

349,- 295 16% Je bespaart € 54,00
  • Spaanplaat - MS_White - 180 cm
  • Spaanplaat - MS_White - 200 cm
Productomschrijving
Deze kledingkast met schuifdeur past perfect in een strakke of moderne slaapkamer of in een kamer met een Scandinavisch design. Deze kledingkast is beschikbaar in meerdere afmetingen. Kies zelf wat het beste bij jouw interieur past! De witte kleur zorgt ervoor dat Gose niet je kamer overneemt, maar juist voor rust zorgt. En dat is wat je wil in je slaapkamer natuurlijk! Kledingkast schuifdeur Gose is ook heel geschikt voor voor een kleine kamer of ruimte, zoals een studentenkamer, kinderkamer en tienerkamer. En voor een prijs die studenten ideaal vinden! Kledingkast schuifdeur Gose kan ook zonder spiegel. Kijk daarvoor hier. De kledingkast schuifdeur Gose is voorzien van twee schuifdeuren en wordt geleverd met extra legplanken. Zie de productfoto's voor de indeling.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 62 cm
Breedte
: 150/180/200 cm
Gewicht
: 121 kg
Hoogte
: 198 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kledingkast schuifdeur Gose (spiegel).
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kledingkast schuifdeur Gose (spiegel) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.