0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kledingkast Toronto

895,- 595 34% Je bespaart € 300,00
  • Spaanplaat - MS_wellington_oak - 230 x 62 cm
Productomschrijving
De prachtige en unieke kast Toronto is een echte blikvanger in jouw slaapkamer. Met dit exemplaar, bestaande uit zes spiegelpanelen, kun je niet alleen jouw outfit van top tot teen zien, maar je haalt ook een ideale opberger in huis. De kledingkast is namelijk voorzien van een standaard indeling, waar je dus géén meerprijs voor betaalt. Je krijgt dan verschillende legplanken en roedes, zodat je meteen van je kast gebruik kan maken. Zo kun je jouw kleding ook makkelijk sorteren. De kledingkast Toronto is ook perfect voor een 'haar kant/zijn kant', omdat de indeling symmetrisch is. Bekijk deze kast in één van onze woonwinkels of shop online.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 230 cm
Hoogte
: 215 cm
Diepte
: 62 cm
Gewicht
: 225 kg
In Showroom
: Ja, in Den Haag, Amsterdam en Eindhoven
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Kledingkast Toronto.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Kledingkast Toronto ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.