0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Dressoir Nieuwegein - Wit

0/10 (0 reviews)
Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Dressoir Nieuwegein - Wit vind je hieronder.
Productomschrijving
Dit mooie Scandinavisch dressoir maakt jouw interieur af! Houd je van een Scandinavisch interieur, dan is dit dressoir een echte musthave. Naast dat er veel opbergruimte is en je zo jouw woonkamer opgeruimd en netjes houdt, is dit een Scandinavisch dressoir pur sang. Scandinavische interieurs staan bekend om hun witte basis. Ze maken gebruik van natuurlijke materialen, zoals licht hout en wit. En dat is precies waar dit dressoir van gemaakt is. Omdat dit dressoir hoog op de poten staat – ook een kenmerk van een Scandinavisch design – oogt je woonkamer opener en leger. Wat wel prettig is wanneer je een nogal druk interieur hebt of een kleine woonkamer hebt. Naast dit Scandinavische dressoir, heeft de serie Nieuwegein ook een industrieel dressoir uit dezelfde serie.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 160 cm
Hoogte
: 83 cm
Diepte
: 40 cm
Te bekijken?
: Ja, Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.