0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Dressoir Nieuwegein - Wit

579,- 325 44% Je bespaart € 254,00
Productomschrijving
Dit mooie Scandinavisch dressoir maakt jouw interieur af! Houd je van een Scandinavisch interieur, dan is dit dressoir een echte musthave. Naast dat er veel opbergruimte is en je zo jouw woonkamer opgeruimd en netjes houdt, is dit een Scandinavisch dressoir pur sang. Scandinavische interieurs staan bekend om hun witte basis. Ze maken gebruik van natuurlijke materialen, zoals licht hout en wit. En dat is precies waar dit dressoir van gemaakt is. Omdat dit dressoir hoog op de poten staat – ook een kenmerk van een Scandinavisch design – oogt je woonkamer opener en leger. Wat wel prettig is wanneer je een nogal druk interieur hebt of een kleine woonkamer hebt. Naast dit Scandinavische dressoir, heeft de serie Nieuwegein ook een industrieel dressoir uit dezelfde serie.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 160 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag en Eindhoven
Diepte
: 40 cm
Hoogte
: 83 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Dressoir Nieuwegein - Wit.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Dressoir Nieuwegein - Wit vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.