7 woonwinkels in Nederland! Zoek jouw winkel
0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Dressoirspiegel Tilburg raw

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Dressoirspiegel Tilburg raw vind je hieronder.
Productomschrijving
De dressoir spiegel Tilburg Raw komt uit de gelijknamige woonserie. En is een prachtige aanvulling op het dressoir Tilburg Raw of de complete woonkamer. Deze is namelijk uitgevoerd in dezelfde kleur en hetzelfde design als de gehele serie. De randen zijn ook van hetzelfde materiaal gemaakt, waardoor je rust creëert in je woning. Alles sluit namelijk perfect op elkaar aan. Deze dressoir spiegel is ook beschikbaar in de kleur grijs. Net zoals de complete woonserie Tilburg beschikbaar is in twee kleuren. Bekijk al onze producten op de website of in een van onze woonwinkels.Tip: het is ook leuk om twee van deze vierkante spiegels boven het dressoir te hangen.
Specificaties
Materiaal
Kleurcode Zwart_1110
Fysieke kenmerken
Lengte 60 cm
Hoogte 60 cm
Diepte 3 cm
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.