0
Opening nieuwe woonwinkel Eindhoven 10 april!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Landelijke vitrinekast Marquise

245,-
  • Spaanplaat - DE_Prataoak_Andersen - 75 x 43 cm - Glas
Productomschrijving
Landelijke vitrinekast Marquise heeft een heel handige indeling, met plek om spullen te etaleren en plek om spullen op te bergen. Dat is wat je wil in een vitrinekast natuurlijk. Door de drie lades en opbergvakken is er genoeg plek om spullen op te bergen en kwijt te kunnen. En de glazen deuren bovenin zorgt ervoor dat je jouw lievelingsvaas, mooiste fotolijst of decoratie waar jij gek op bent, ook ideaal kunt tentoonstellen. Deze landelijke vitrinekast past in bijna iedere inrichting. Modern, klassiek, Scandinavisch: het kan allemaal. De onderste twee deuren zijn voor een groter opbergvak, de lade erboven is handig voor kleinere spullen. In de serie Marquise zijn meerdere meubels beschikbaar. Ook hebben wij al een aantal meubels geselecteerd, deze zijn met korting verkrijgbaar als complete woonkamer Marquise. Hier is landelijke vitrinekast Marquise ook onderdeel van.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 194 cm
In Showroom
: Amsterdam en Den Haag
Breedte
: 75 cm
Diepte
: 43 cm
Gewicht
: 62 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Landelijke vitrinekast Marquise .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Landelijke vitrinekast Marquise vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in ons distributiecentrum in Tilburg of in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Je kunt jouw meubels ook thuis laten bezorgen door onze bezorgservice, voor een vergoeding van 29,95. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code en de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.