0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tv-meubel Dixon

110,-
Productomschrijving
Het tv-meubel Dixon komt in houtlook, wat een heel warme en natuurlijke uitstraling geeft. Door de twee gaten in het achterpaneel kun je de kabels van jouw apparatuur makkelijk en netjes wegwerken. Zo zie je geen losse kabels in jouw woning of op de grond liggen. Wat weer een rustige en opgeruimde uitstraling geeft. Dit tv-meubel komt met veel opbergruimte. Deze opbergruimte bevindt zich achter twee deurtjes, waardoor de hoek waar jouw tv-meubel staat heel georganiseerd oogt. Bekijk alle tv-meubels in onze webshop. En neem ook eens een kijkje bij de hoekbanken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 120 cm
Diepte
: 40 cm
Hoogte
: 51 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.