0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Uitschuifbare tafel Vienna

355,-
  • Spaanplaat - ROU_Oud_eik
Productomschrijving
De mooie uitschuifbare tafel Vienna is ideaal wanneer je een klein gezin hebt bijvoorbeeld, maar wel vaak veel visite over de vloer hebt. Of gewoon simpelweg wanneer je een tafel wil kunnen uitschuiven. De uitschuifbare tafel Vienna komt in houtlook en in betonlook. Oud eiken geeft een natuurlijke, urban of een landelijke uitstraling aan jouw eetkamer, terwijl betonlook een stoere, robuuste en industriële uitstraling geeft aan de eetkamer. De afmetingen van deze eettafel zijn normaal 140 cm en uitgeschoven 180 cm. Shop deze uitschuifbare tafel nu snel bij WOONENZO of kom langs in één van de woonwinkels. Kijk ook eens bij ons ruim assortiment eetkamerstoelen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 90 cm
In Showroom
: Ja, Eindhoven
Hoogte
: 75 cm
Lengte
: 140 > 180 cm
Gewicht
: 45 kg
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Uitschuifbare tafel Vienna vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.