0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Scandinavische salontafel Purmerend

120,-

Productomschrijving

Scandinavische salontafel Purmerend is zoals de naam al zegt, een perfecte salontafel voor in een Scandinavisch interieur. Door het gebruik van houtkleuren en wit, oogt dit behalve Scandinavisch, ook heel rustiek en rustig. De Scandinavische salontafel is uitgevoerd met vier houten poten en twee lades, aan weerszijde van de salontafel. Daarnaast is er ruimte voor laptops, tijdschriften of boeken, in het opbergvak. Hier kun je een afstandsbediening of onderzetters in kwijt bijvoorbeeld. De Scandinavische salontafel Purmerend is leverbaar in de kleurcombinatie Eiken met Wit. Er zijn onder andere een dressoir Purmerend, vitrinekast Purmerend, tv-meubel Purmerend en een complete woonkamer Purmerend verkrijgbaar.

Specificaties

Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja (Den Haag)
Breedte
: 67 cm
Hoogte
: 46 cm
Gewicht
: 43 kg
Lengte
: 107 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Scandinavische salontafel Purmerend.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Scandinavische salontafel Purmerend vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.