0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Salontafel Modena

185,-
Productomschrijving
Witte salontafel Modena is van Italiaans design. Deze stabiele salontafel heeft genoeg bovenblad om al jouw gezellige hapjes en drankjes op te zetten. De salontafel heeft veel karakter en stabiliteit. Ook is de salontafel makkelijk te onderhouden. Je kunt deze namelijk gewoon afnemen met een vochtige doek en vlekken zullen dus ook niet blijven zitten. De salontafel Modena is verkrijgbaar in de kleur wit hoogglans. In de serie Modena zijn meerdere meubels beschikbaar. Ook de complete woonkamer Modena is een echte bestseller. De witte salontafel Modena zit bij de complete woonkamer inbegrepen, net als een eettafel, tv-meubel en een dressoir.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 67/100 cm
Hoogte
: 42 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Lengte
: 126/100 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Salontafel Modena.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Modena vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.