0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel hoogglans wit Mora

270,-
Productomschrijving
Salontafel hoogglans wit Mora is een echte aanwinst wanneer je van hoogglans meubels houdt. De salontafel is beschikbaar in twee afmetingen. De ene rechthoekig, de ander vierkant. De vierkante salontafel is verkrijgbaar voor een kleine meerprijs, maar dan heb je ook een iets grotere salontafel. Deze salontafel hoogglans wit staat elegant in een woonkamer die heel modern is ingericht. In de serie Mora zijn veel verschillende meubels verkrijgbaar. Op die manier kun je jouw hele woning met hoogglans meubels inrichten. Of je kiest voor de complete woonkamer Mora, met vier hoogglans woonkamermeubels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 67 cm
Hoogte
: 43 cm
Gewicht
: 41 kg
Lengte
: 127 cm
In Showroom
: Ja, in Den Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Salontafel hoogglans wit Mora .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel hoogglans wit Mora vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.