0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel Duro

180,-
  • Spaanplaat - FO_Pijnboom Wit /Antiek Eiken - 120 x 75 cm
Productomschrijving
De salontafel Duro komt uit de woonserie Duro. Dit betekent dat alle meubels uit deze woonserie in dezelfde kleur, hetzelfde materiaal en hetzelfde design zijn uitgevoerd. Met meubels in dezelfde stijl creëer je een rustige en samenhangende woonkamer. Daarnaast is deze landelijke woonserie ook nog eens knus en gezellig en makkelijk te decoreren! De salontafel Duro komt met een bovenblad én een onderblad. Zo heb je extra opbergruimte en kun je bijvoorbeeld onderzetters kwijt op je onderblad. Hoef je nooit meer op te staan van je bank! Bekijk de salontafel Duro en de rest van de meubels nu in de webshop of ga langs in één van de woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 43 cm
Lengte
: 120 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den-Haag en Eindhoven
Breedte
: 75 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Salontafel Duro.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Duro vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.