0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Landelijke salontafel Marquise

170,-
Productomschrijving
Landelijke salontafel Marquise is zoals de naam van het product al zegt, ideaal voor in een landelijk interieur. Deze salontafel is beschikbaar in de kleurencombinatie Andersen Pina en Prata Oak. Twee kleuren die erg goed samengaan, omdat het contrast heel mooi is. De landelijke salontafel Marquise is uitgevoerd met een opbergvak in het midden. Hier kun je meerdere spullen kwijt en oogt je woonkamer ordelijk en opgeruimd. De salontafel is voorzien van donkergrijze grepen. In de serie Marquise zijn meerdere meubels beschikbaar zoals een tv-meubel, eettafel en een dressoir. Ook de combinatie deal in de vorm van een complete woonkamer is verkrijgbaar.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 35 kg
Lengte
: 121 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Breedte
: 65 cm
Hoogte
: 41 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Landelijke salontafel Marquise.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Landelijke salontafel Marquise vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.