0
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Gratis verzending!

Complete woonkamer Marquise met dressoir

745,- 595 21% Je bespaart € 150,00
 • Landelijke eettafel Marquise
  Spaanplaat - DE_Prataoak_Andersen - 170 x 90 cm
 • Landelijke salontafel Marquise
  Spaanplaat - DE_Prataoak_Andersen - 120 x 65 cm
 • Landelijk tv-meubel Marquise
  Spaanplaat - DE_Prataoak_Andersen - 148 x 42 cm
 • Landelijk dressoir Marquise
  Spaanplaat - DE_Prataoak_Andersen - 175 x 43 cm
 • Spaanplaat - DE_Prataoak_Andersen - 216 x 43 cm
Productomschrijving
De complete woonkamer Marquise is een meubel-set met een landelijke uitstraling uitgevoerd in de kleuren wit en grijsbruin. En met het gevoel van een houten woonkamer. Door de kleurencombinatie krijg je meteen dat plattelandsgevoel wanneer je deze set in je woonkamer zet. Door de rustieke afwerking is dit ook nog eens een knusse set. De woonkamer is natuurlijk naar eigen invulling te decoreren. Bij deze set zijn bruine of cognackleurige stoelen en eetkamerbanken perfect. Onze eetkamerbanken vind je hier.Zo creër je nóg meer dat boerderijgevoel. En lijkt het alsof je altijd op het platteland bent, terwijl je misschien wel in de stad woont! Deze woonkamerset bestaat uit een eettafel, salontafel, tv-meubel en een dressoir. Heb je een grote woonkamer en wil je deze stijl verder doorvoeren in je huis? Ga dan ook voor vitrinekast Marquise.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Den Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete woonkamer Marquise met dressoir .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete woonkamer Marquise met dressoir vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.