0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Eettafel wit Modena

259,-
  • MDF - Hoogglans_Wit - 160 x 90 cm
  • MDF - Hoogglans_Wit - 190 x 90 cm

Productomschrijving

De eettafel wit Modena heeft een Italiaans design. De eettafel is verkrijgbaar in de afmeting 160 cm en komt in hoogglans wit. Dit geeft een stijlvolle, chique hotel look uitstraling. De keuze voor eetkamerstoelen is reuze, omdat wit makkelijk te combineren is kun je alle kleuren en materialen bij deze eettafel plaatsen. Deze eettafel wit is gemaakt van MDF en gaat dus lang mee. De eettafel is geschikt voor vier personen. Bekijk ook de andere meubels uit de set Modena, zoals het dressoir, een tv-meubel en de salontafel. Of bekijk de complete woonkamer Modena, met vier woonkamermeubels voor een mooie prijs, door ons geselecteerd.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 77 cm
Diepte
: 90 cm
Lengte
: 160/190 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Den Haag
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Eettafel wit Modena.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eettafel wit Modena vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.