0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eettafel Trondheim

275,-
  • Spaanplaat - FO_Eiken/Zwarteiken - 180 x 90 cm
Productomschrijving
De prachtige eettafel Trondheim is industrieel en heeft een robuuste uitstraling. Door de metalen poten oogt deze tafel heel stoer. De eettafel is 180 cm lang, wat betekent dat je er met zes of met acht personen (kopse kant) aan kunt zitten. Ideaal dus voor een groter gezin of iemand die vaak visite over de vloer heeft! In dezelfde serie als eettafel Trondheim, zijn meerdere meubels beschikbaar. Zo kun je ook een salontafel, dressoir, vitrinekast en een tv-meubel op onze webshop vinden. Vier van deze meubels zijn al voor jou samengesteld als complete woonkamer Trondheim. Shop deze prachtige eettafel nu online bij WOONENZO of kom langs in een van onze woonwinkels!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 90 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 76 cm
Lengte
: 180 cm
Gewicht
: 46 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Eettafel Trondheim.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eettafel Trondheim vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.