0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Dressoir Trondheim

399,-
  • Spaanplaat - FO_Eiken/Zwarteiken - 178 x 41 cm
Productomschrijving
Dit mooie dressoir uit de industriële serie Trondheim is naast handig, ook een echte eyecatcher. Zo’n mooi en bijzonder design zie je namelijk niet snel in een dressoir. Behalve heel veel opbergruimte is er ook de mogelijkheid om spullen in te etaleren. Zeker wanneer je mooie decoratie hebt, of persoonlijke spullen die je graag wil uitstallen, is dit dressoir perfect. De industriële uitstraling geeft een stoere, maar ook chique uitstraling aan jouw woonkamer. Dit dressoir heeft meerdere opbergvakken, vier opberglades én een vak om jouw spullen in op te bergen of te etaleren. Shop nu online of in één van de woonwinkels van WOONENZO. En bekijk ook eens de complete woonkamer Trondheim, waar dit dressoir onderdeel van is.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 41,5 cm
Breedte
: 178 cm
Gewicht
: 74 kg
Hoogte
: 81 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Dressoir Trondheim.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Dressoir Trondheim vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.