0
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Snelle levering

Complete woonkamer Trondheim

895,-
 • Salontafel Trondheim
  Spaanplaat - FO_Eiken/Zwarteiken - 120 x 75 cm
 • Eettafel Trondheim
  Spaanplaat - FO_Eiken/Zwarteiken - 180 x 90 cm
 • Dressoir Trondheim
  Spaanplaat - FO_Eiken/Zwarteiken - 178 x 41 cm
 • Tv-meubel Trondheim
  Spaanplaat - FO_Eiken/Zwarteiken - 158 x 41 cm
Productomschrijving
Deze prachtige industriële complete woonkamer is perfect wanneer je van een donker, robuust en stoer interieur houdt. Deze woonkamer is namelijk gemaakt in houtlook, met zwarte details zoals de handgrepen. Woonkamer Trondheim heeft meer dan genoeg opbergruimte, dus ook voor een huishouden met veel spullen is deze kamer zeer geschikt. Onze complete woonkamers bestaan net zoals woonkamer Trondheim uit een salontafel, eettafel, tv-meubel en een dressoir. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw meubels niet bij elkaar matchen. Al deze woonkamermeubels zijn namelijk in dezelfde stijl, kleur en materiaal uitgevoerd. Woonkamer Trondheim is helemaal compleet te maken met deze mooie vitrinekast uit dezelfde serie.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete woonkamer Trondheim.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete woonkamer Trondheim vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.