0
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Gratis verzending!

Complete woonkamer Trondheim

1098,- 895 19% Je bespaart € 203,00
 • Salontafel Trondheim
  Spaanplaat - FO_Eiken/Zwarteiken - 120 x 75 cm
 • Eettafel Trondheim
  Spaanplaat - FO_Eiken/Zwarteiken - 180 x 90 cm
 • Dressoir Trondheim
  Spaanplaat - FO_Eiken/Zwarteiken - 178 x 41 cm
 • Tv-meubel Trondheim
  Spaanplaat - FO_Eiken/Zwarteiken - 158 x 41 cm
Productomschrijving
Deze prachtige industriële complete woonkamer is perfect wanneer je van een donker, robuust en stoer interieur houdt. Deze woonkamer is namelijk gemaakt in houtlook, met zwarte details zoals de handgrepen. Woonkamer Trondheim heeft meer dan genoeg opbergruimte, dus ook voor een huishouden met veel spullen is deze kamer zeer geschikt. Onze complete woonkamers bestaan net zoals woonkamer Trondheim uit een salontafel, eettafel, tv-meubel en een dressoir. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw meubels niet bij elkaar matchen. Al deze woonkamermeubels zijn namelijk in dezelfde stijl, kleur en materiaal uitgevoerd. Woonkamer Trondheim is helemaal compleet te maken met deze mooie vitrinekast uit dezelfde serie.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete woonkamer Trondheim.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete woonkamer Trondheim vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.