7 woonwinkels in Nederland! Zoek jouw winkel
0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Eettafel Gent

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eettafel Gent vind je hieronder.
Productomschrijving
De eettafel Gent is uitgevoerd in lichte kleuren, wat ervoor zorgt dat jouw eethoek heel ruimtelijk oogt. Daarnaast zorgt wit in combinatie met lichtgrijs ook voor een rustige look die makkelijk te combineren is met verschillende patronen, materialen en kleuren. Deze eettafel is geschikt voor vier tot zes personen.

Wil jij de hele woonserie Gent aanschaffen, voor een mooi en samenhangend interieur? Dan raden wij je natuurlijk absoluut de complete woonkamer aan. Deze eettafel is daar onderdeel van, net als een salontafel, tv-meubel en dressoir. Jouw eethoek helemaal af maken? Shop dan jouw eetkamerstoelen makkelijk, veilig en snel online!
Specificaties
Materiaal
Kleurcode Zwart_1110
Fysieke kenmerken
Lengte 160 cm
Breedte 90 cm
Hoogte 77 cm
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.