0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Computertafel Aristote

0/10 (0 reviews)
119,-
Productomschrijving
Computertafel Aristote is zeer geschikt voor een thuisoffice en voor iemand die veel thuis werkt. Door de meerdere lades die zowel links als rechts te plaatsen zijn, is er meer dan genoeg opbergruimte. Hier kun je bijvoorbeeld jouw laptop, boeken of schrijfgereedschap in kwijt. De computertafel is leverbaar in twee kleuren: in een houtlook en in zwart en wit. Met de houtlook creëer je heel makkelijk en snel een rustige en landelijke look. Met de zwart/witte creëer je een moderne uitstraling. Pas jouw computertafel aan naar de rest van jouw kantoor om de rustigste werkomgeving mogelijk samen te stellen. Bekijk ook onze bureaustoelen eens, om jouw kantoor helemaal compleet te maken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 123 cm
Hoogte
: 77 cm
Diepte
: 50 cm
Gewicht
: 25 kg
Wat klanten van ons vinden
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Computertafel Aristote ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.