0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Kindernachtkastje Smik

70,-
  • Spaanplaat - IDZ_Mat_Wit - 55 x 44 cm
Productomschrijving
Kindernachtkastje Smik is neutraal en past dus bij alle soorten slaapkamermeubelen. Zeker in een heel drukke, of heel gekleurde kinderkamer is dit een geschikt kinder nachtkastje. Zo houd je toch de rust in een slaapkamer en dat is wel zo prettig. Het kinder nachtkastje heeft twee laden om bijvoorbeeld leesboeken in op te bergen. En het bovenblad is meer dan groot genoeg om een leuke lamp of een wekker op te zetten. Zo kleed je de kinderkamer ook nog eens leuk aan.

Kijk ook eens bij de complete kinderslaapkamers, voor de hele collectie Smik. Dit is een kinderslaapkamer, met nachtkastje, kledingkast én bed. Zo ben je in één keer klaar met de kinderkamer uitzoeken en past alles mooi bij elkaar.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 55 cm
Hoogte
: 51 cm
Diepte
: 44 cm
Gewicht
: 18 kg
In Showroom
: Ja, Den Haag, Amsterdam en Eindhoven
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Kindernachtkastje Smik .
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Kindernachtkastje Smik ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.