0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kindernachtkastje Smik

70,-
  • Spaanplaat - IDZ_Mat_Wit - 55 x 44 cm
Productomschrijving
Kindernachtkastje Smik is neutraal en past dus bij alle soorten slaapkamermeubelen. Zeker in een heel drukke, of heel gekleurde kinderkamer is dit een geschikt kinder nachtkastje. Zo houd je toch de rust in een slaapkamer en dat is wel zo prettig. Het kinder nachtkastje heeft twee laden om bijvoorbeeld leesboeken in op te bergen. En het bovenblad is meer dan groot genoeg om een leuke lamp of een wekker op te zetten. Zo kleed je de kinderkamer ook nog eens leuk aan.

Kijk ook eens bij de complete kinderslaapkamers, voor de hele collectie Smik. Dit is een kinderslaapkamer, met nachtkastje, kledingkast én bed. Zo ben je in één keer klaar met de kinderkamer uitzoeken en past alles mooi bij elkaar.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 44 cm
Breedte
: 55 cm
Gewicht
: 18 kg
Hoogte
: 51 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag, Amsterdam en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kindernachtkastje Smik .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kindernachtkastje Smik vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.