0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Complete kinderkamer Smik

295 Adviesprijs485,- 40% Je bespaart € 190,00
  • Kinderbed Smik
    Spaanplaat - IDZ_Mat_Wit

Productomschrijving

Complete kinderslaapkamer Smik kan voor jongens en meisjes. Deze kinderkamer bestaat uit een bed (éénpersoons), een nachtkastje en een kledingkast. Deze meubels kun je ook allemaal los van elkaar bestellen. Deze witte meubels hebben grijze grepen. Door de neutrale kleuren zal deze kinderkamer rust uitstralen. En kun je ook helemaal los op het decoreren met dekbedovertrekken en kussens. En ook met de kleuren van de muren hoef je geen rekening te houden, omdat de meubels zo rustig zijn dat alles kan. Alle meubels van deze kinderslaapkamer zijn ook apart te verkrijgen.
Let op! Het bed komt exclusief lattenbodem en matras.

Specificaties

Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Amsterdam

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete kinderkamer Smik.

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Complete kinderkamer Smik vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.