0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Kindernachtkastje Malma

69
  • Spaanplaat - MS_sonoma_wit - Inclusief opbergbox

Productomschrijving

Kindernachtkastje Malma is voorzien van één lade en een opbergvak. Handig wanneer je meerdere spullen wil opbergen voor je kind. Bovenop is genoeg ruimte voor een nachtlampje. Dit kindernachtkastje is zeer geschikt voor de wat oudere kinderen, het heeft namelijk een wat volwassenere look. Het kindernachtkastje is gemaakt van melamine, melamine is een harde kunststoflaag en staat bekend om de nagenoeg onbreekbare en krasvrij eigenschappen. Het nachtkastje is uitgevoerd met massief houten poten, in de kleurcombinatie Sonoma Eiken en wit. Deze rustieke en natuurlijke kleuren zorgen voor rust in de slaapkamer. Bekijk hier ook de complete kinderkamer Malma.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 45 cm
Breedte
: 51 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Hoogte
: 48 cm

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.