0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Complete kinderkamer Malma

449
  • Bed Malma
    Spaanplaat - MS_sonoma_wit - Exclusief Opbergbox
  • Kinderkast Malma
    Spaanplaat - MS_sonoma_wit - Inclusief opbergbox
  • Kindernachtkastje Malma
    Spaanplaat - MS_sonoma_wit - Inclusief opbergbox

Productomschrijving

Complete inderkamer Malma is stoer en ideaal voor de kinderen die ook stoer zijn! Het is een neutrale slaapkamer en daarom geschikt voor zowel jongens als meisjes. De poten zijn van massief hout. Deze slaapkamer is ideaal wanneer je wat oudere kinderen hebt en niet steeds de kinderkamer wil vervangen. Dit kan namelijk altijd. Deze complete slaapkamer is zoals het al zegt: compleet. Voor één prijs koop je een bed, een nachtkastje en een kledingkast. Zo ben je dus in één keer klaar. Het bed is exclusief matras en lattenbodem. De afmetingen voor het matras en lattenbodem zijn 90 x 200 cm. Alle meubels van Malma zijn ook los verkrijgbaar.

Specificaties

Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete kinderkamer Malma.

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Complete kinderkamer Malma vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.