0
Opening nieuwe woonwinkel Eindhoven 10 april!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Nachtkastjes Gose (set van 2)

70,-
  • Spaanplaat - MS_White - 44 x 36 cm
Productomschrijving
De nachtkastjes Gose komen in een set van twee, wat ideaal is wanneer je twee dezelfde nachtkastjes naast je bed wil. Dit zorgt voor eenheid en rust in je slaapkamer. Deze nachtkastjes bestaan uit één lade en een opbergvak. Op het bovenblad kun je dus een glas water en een nachtlampje kwijt, in het opbergvak een boek en in de lade nog allerlei andere spulletjes. Zo hoef je ’s nachts je bed niet meer uit! Door de witte kleur van deze nachtkastjes, is het makkelijk deze te combineren en te matchen met andere kleuren en soorten meubels. Bekijk ook eens de complete serie Gose, met onder andere de slaapkamer, of alle meubels hiervan los.

LET OP: DE PRIJS IS VOOR TWEE NACHTKASTJES!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 36 cm
In Showroom
: Ja, in Tilburg en Den Haag
Diepte
: 35 cm
Breedte
: 44 cm
Gewicht
: 24 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Nachtkastjes Gose (set van 2).
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Nachtkastjes Gose (set van 2) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in ons distributiecentrum in Tilburg of in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Je kunt jouw meubels ook thuis laten bezorgen door onze bezorgservice, voor een vergoeding van 29,95. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code en de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.