0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Lattenbodem Alpha

40,-
  • 80 x 200 cm
  • 190 x 90 cm
Productomschrijving
De eenvoudige lattenbodem Alpha is heel geschikt voor een eenpersoonsbed, een kinderbed of een logeerbed. Want deze komt voor een mooie prijs. De lattenbodem is 6 cm hoog en heeft 14 latten met kunststof beschermkappen. Deze lattenbodem is in diverse maten leverbaar. Van 70 cm tot 100 cm en in de lengte 190 tot 200 cm lang. Bekijk ook eens ons aanbod aan matrassen of kinderbedden. Bekijk de matrassen voor het ultieme slaapcomfort in combinatie met de lattenbodem Alpha. Of neem een kijkje bij de kinderbedden omdat veel van onze bedden exclusief lattenbodem en matras komen. Zo maak je de (kinder)slaapkamer compleet!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 4,5 cm
Hoogte
: 6 cm
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.