0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Industrieel bed Lofty

345,-
  • Spaanplaat - ST_Donker_Eiken - 160 x 200 cm - Inclusief opbergbox
  • Spaanplaat - ST_Donker_Eiken - 160 x 200 cm - Exclusief Opbergbox
  • Spaanplaat - ST_Donker_Eiken - 140 x 200 cm - Exclusief Opbergbox
Productomschrijving
Dit is een perfect industrieel bed voor iedere slaapkamer. Behalve dat je hier heerlijk in kunt slapen, kun je er ook nog eens van alles in opbergen. Je tilt het matras heel makkelijk op en kunt ín je bed spullen opbergen, zoals bijvoorbeeld je winterkleding of koffers. Zo heb je extra opbergruimte en plek in je slaapkamer voor andere mooie meubels. Naast dat dit industrieel bed een mooie rustige uitstraling geeft aan iedere kamer, is het ook nog eens natuurlijk en stoer. Best of both worlds dus. Van deze serie zijn meerdere producten beschikbaar, waaronder een complete slaapkamer, met een kledingkast, dit industrieel bed en nachtkastjes. Let op, dit houten bed komt exclusief lattenbodem en matras. De ombouw van industrieel bed Lofty is groter dan de matrasgrootte die nodig is.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 100 cm
Diepte
: 216 cm
Breedte
: 150/170/190 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.