0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Industrieel bed Lofty

345,-
  • Spaanplaat - ST_Donker_Eiken - 160 x 200 cm - Inclusief opbergbox
  • Spaanplaat - ST_Donker_Eiken - 160 x 200 cm - Exclusief Opbergbox
  • Spaanplaat - ST_Donker_Eiken - 140 x 200 cm - Exclusief Opbergbox
  • Spaanplaat - ST_Donker_Eiken - 180 x 200 cm - Inclusief opbergbox
  • Spaanplaat - ST_Donker_Eiken - 140 x 200 cm - Inclusief opbergbox
  • Spaanplaat - ST_Donker_Eiken - 180 x 200 cm - Exclusief Opbergbox
Productomschrijving
Dit is een perfect industrieel bed voor iedere slaapkamer. Behalve dat je hier heerlijk in kunt slapen, kun je er ook nog eens van alles in opbergen. Je tilt het matras heel makkelijk op en kunt ín je bed spullen opbergen, zoals bijvoorbeeld je winterkleding of koffers. Zo heb je extra opbergruimte en plek in je slaapkamer voor andere mooie meubels. Naast dat dit industrieel bed een mooie rustige uitstraling geeft aan iedere kamer, is het ook nog eens natuurlijk en stoer. Best of both worlds dus. Van deze serie zijn meerdere producten beschikbaar, waaronder een complete slaapkamer, met een kledingkast, dit industrieel bed en nachtkastjes. Let op, dit houten bed komt exclusief lattenbodem en matras. De ombouw van industrieel bed Lofty is groter dan de matrasgrootte die nodig is.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 150/170/190 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 100 cm
Diepte
: 216 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Industrieel bed Lofty.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Industrieel bed Lofty vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.