0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Kinderbureau Fairy

125

Productomschrijving

Dit kinderbureau is helemaal afgewerkt in één thema. Dus de peuters en kleuters die van feeën en fantasie houden, zijn gemaakt voor dit bureautje. En zullen dus héél graag willen kleuren en tekenen aan dit bureau. Kinderbureau Fairy is uitgevoerd met een opstaande rand op het werkblad. Hier kunnen heel makkelijk kleurpotloden en schrijfgereedschap in geplaatst worden en zo wordt het bureau geen rommeltje. Onder het werkblad zitten een vak en een lade. Ook hier is dus genoeg opbergruimte voor alle spulletjes. Bekijk ook eens onze ruimte collectie aan bureaustoelen, om de werkplek van jouw zoon of dochter helemaal compleet te maken.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 94 cm
Gewicht
: 25 kg
Breedte
: 87 cm
Diepte
: 50 cm

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.