0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen roze en blauw

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen met roze en blauw is door deze kleurencombinatie heel uniek. De gouden details in de streep maken het heel chic. In onze collectie vind je verschillende blauwe sierkussens, maar ook een heleboel roze sierkussens. Deze zijn leuk en makkelijk met elkaar te combineren. We hebben in ons assortiment ook meerdere sierkussens met gouden details. Ook deze zijn mooi te mixen. De gouden details zorgen in dezen voor een heel elegante en chique uitstraling aan jouw zithoek. Al onze sierkussen zijn te bekijken in onze volledig ingerichte showrooms. Hier zie je bij welke bank de sierkussens heel mooi staan. Maar je kunt natuurlijk ook online je aankoop doen. Voor nog meer decoratie bekijk je hier onze schilderijen.
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Sierkussen roze en blauw.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.