0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Schuifdeuren kast Chrono

660

Productomschrijving

Schuifdeuren kast Chrono geeft een luxe uitstraling aan jouw slaapkamer. De kledingkast is uitgevoerd met chromen strips en zijdeglans en een standaard indeling. De indeling van deze schuifdeuren kast is heel handig. Namelijk veel planken en twee roedes. Daarnaast bovenin ook nog ruimte voor spullen. De kledingkast is door de neutrale kleuren wit en zwart makkelijk te combineren met andere meubels. Wil je al jouw meubels in dezelfde stijl? Dat kan ook. Bekijk dan hier de complete slaapkamer Chrono, bestaande uit een bed, kledingkast, twee nachtkastjes en een commode. De schuifdeuren kast is ook verkrijgbaar in een grotere maat, namelijk 240 cm breed. Daarvoor betaal je wel een kleine meerprijs.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 60 cm
Hoogte
: 210 cm
Breedte
: 200/240 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Schuifdeuren kast Chrono .

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.