0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schoenenkast Toby

49.95,-
Productomschrijving
Schoenenkast Toby van WOONENZO is ideaal voor in jouw hal, gang, kledingkamer of in een andere kamer waar je graag jouw kleding bewaart. Deze schoenenkast heeft namelijk ruimte voor meerdere paren schoenen en je kunt er op zitten terwijl je jouw schoenen aantrekt. In totaal kunnen hier ten minste vier paar schoenen in bewaard worden. Dit item is echt ideaal wanneer je niet zo heel veel plek in je hal of gang hebt, maar toch graag je schoenen of andere zaken opbergt bij de voordeur. De schoenenkast Toby is ook in de grotere variant verkrijgbaar. Deze is hoger en breder, maar wel uitgevoerd in dezelfde stijl.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 30 cm
Lengte
: 63 cm
Hoogte
: 43 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Schoenenkast Toby.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schoenenkast Toby vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.