0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schoenenkast industrieel Carina

85,-
  • Spaanplaat - ROU_Beton - Hoogte 155 cm
Productomschrijving
De mooie schoenenkast industrieel Carina is perfect voor het opbergen van jouw schoenen. Ideaal voor in de hal of gang en om de ruimte waar je deze kast plaatst opgeruimd en netjes te houden. Deze kast is beschikbaar in twee afmetingen. Eenje met drie lades, de grotere afmetingen met vier lades. In iedere lade is er plek voor ongeveer zes paar schoenen. Genoeg plek dus om al jouw favoreite paren op te bergen! Door de betonlook is deze schoenenkast industrieel een stoer statement item. Dit sluit perfect aan bij andere industriële meubels met een robuust uiterlijk. Zo kun je deze stijl in jouw hele woning doorvoeren. Shop deze schoenenkast industrieel nu snel bij WOONENZO! Of kies voor een andere kast en neem een kijkje bij onze ruime collectie kasten.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 63 cm
In Showroom
: Nee
Diepte
: 23 cm
Gewicht
: 22 / 31 kg
Hoogte
: 120 / 155 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Schoenenkast industrieel Carina.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schoenenkast industrieel Carina vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.