0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Schoenenkast Perfecto

110,-
Productomschrijving
De schoenenkast Perfecto is zoals de naam al zegt: perfecto voor schoenen. Deze schoenkast is voorzien van twee schoenlades met in elke kast ruimte voor twee rijen schoenen. Je kunt in deze kast ongeveer twaalf paar schoenen opbergen. Bovenin de kast is ook nog een extra lade, om bijvoorbeeld papieren of sleutels in op te bergen. Omdat deze schoenkast leverbaar is in vier kleuren, zit er altijd wel iets tussen wat bij jouw smaak en interieur past. Shannon Oak, mat wit, Walnut en Vulcano Oak: er zit zeker iets tussen voor jou! Liever een complete schoenenkast met meerdere functies? Kijk dan eens naar schoenenkast Vestiaire.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 25 kg
Breedte
: 80 cm
Diepte
: 25 cm
Hoogte
: 101 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.