0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schoenenkast Perfecto

130,-
Productomschrijving
De schoenenkast Perfecto is zoals de naam al zegt: perfecto voor schoenen. Deze schoenkast is voorzien van twee schoenlades met in elke kast ruimte voor twee rijen schoenen. Je kunt in deze kast ongeveer twaalf paar schoenen opbergen. Bovenin de kast is ook nog een extra lade, om bijvoorbeeld papieren of sleutels in op te bergen. Omdat deze schoenkast leverbaar is in vier kleuren, zit er altijd wel iets tussen wat bij jouw smaak en interieur past. Shannon Oak, mat wit, Walnut en Vulcano Oak: er zit zeker iets tussen voor jou! Liever een complete schoenenkast met meerdere functies? Kijk dan eens naar schoenenkast Vestiaire.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 101 cm
Gewicht
: 25 kg
Breedte
: 80 cm
Diepte
: 25 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schoenenkast Perfecto vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.