0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Schoenenkast Perfecto

110

Productomschrijving

De schoenenkast Perfecto is zoals de naam al zegt: perfecto voor schoenen. Deze schoenkast is voorzien van twee schoenlades met in elke kast ruimte voor twee rijen schoenen. Je kunt in deze kast ongeveer twaalf paar schoenen opbergen. Bovenin de kast is ook nog een extra lade, om bijvoorbeeld papieren of sleutels in op te bergen. Omdat deze schoenkast leverbaar is in vier kleuren, zit er altijd wel iets tussen wat bij jouw smaak en interieur past. Shannon Oak, mat wit, Walnut en Vulcano Oak: er zit zeker iets tussen voor jou! Liever een complete schoenenkast met meerdere functies? Kijk dan eens naar schoenenkast Vestiaire.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 25 cm
Hoogte
: 101 cm
Gewicht
: 25 kg
Breedte
: 80 cm

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.